Spring til indhold

Undløse Skole-Behandlingshjem på skilejrskole 2015

Undløse Skole-Behandlingshjem har nu i en årrække været på Skilejrskole. De seneste år har turen været gået til Idre Fjäll i Sverige. At være sammen hele døgnet i en lille uges tid, er en udfordring for både børn og voksne, men samtidig meget givende i form af de mange fælles oplevelser, man får på sådan en tur. Det er en uvurderlig kilde til udvikling af de sociale relationer, som er så afgørende for vores skole-behandlingstilbud.

Undløse Skole-Behandlingshjem har nu i en årrække været på skilejrskole.

De seneste år er turen gået til Idre Fjâll i Sverige.

Vi tog afsted søndag eftermiddag, og var hjemme i Undløse igen fredag omkring middag.
At være sammen hele døgnet i en lille uges tid, er en udfordring for både børn og voksne, men samtidig meget givende i form af de mange fælles oplevelser, man får på sådan en tur.
Det er en uvurderlig kilde til udvikling af de sociale relationer, som er så afgørende for vores skole-behandlingstilbud.

Busturen 

Det var en cirka sytten timer lange bustur til Idre Fjall. En tur, som eleverne klarede i fin stil med de indlagte pauser undervejs, og med god underholdning undervejs i form af IPads, kortspil og film.

Bus2

Der var god plads i bussen til både børn og voksne.

Bus3

Der blev hygget om aftenen i bussen med bl.a. spil på Ipads.

Bus4

Nogle gode børnefilm blev der også set.

Hytterne

I Idre var vi indkvarteret i store lejligheder, hvor børn og voksne boede sammen.

I hytten

Det var koldt udenfor, så det var vigtigt, at man var klædt godt på, FØR man gik ud.

Hytte

Også i hytterne blev der spillet og hygget på livet løs.

På løjperne

De fleste af eleverne færdedes hjemmevant på skiløjperne fra starten af, da en del af dem har været med de foregående år. Der var arrangeret skiskole for de elever og voksne, der ikke var så velbevandrede i skisportens discipliner.

På løjperne igenPå løjpernePå løjpernePå løjpernePå løjpernePå løjperne igenSlædekørsel

Der blev løbet på ski morgen, middag og aften. Alle, børn som voksne, kunne være med. Der var bakker til både begynderne, de let øvede, og selvfølgelig sorte løjper til "hajerne". Der blev også kørt stærkt på slæde. 

Frokost

Et fast indslag på skituren var den daglige frokost, som blev tilberedt og indtaget i grillhytten ved varmestuen, som var placeret ganske tæt på lejlighederne. Her stod menuen blandt andet på pølser med brød, pizza og burgere.

Frokost i det friFrokost i det fri

Afslutning

Det var en flok trætte, men glade elever, der vendte hjem til Undløse fredag formiddag. Mætte på dejlige fælles oplevelser, men sultne efter den lange bustur. Køkkenet havde sørget for dejlig brunch til alle, inden eleverne blev afhentet af forældrene til en tiltrængt weekend.

Der bliver nu set frem til skituren til næste år.Feedback

Sidst opdateret

05.08.2020

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen