Spring til indhold

Får jeg mit eget værelse?

Ja, de børn og unge, der flytter ind hos os, får deres eget værelse. Inden du flytter ind, er der købt nye møbler – seng, bord, kommode , dyner etc.. Du er velkommen til at tage plakater, nips og dit eget musikanlæg eller Play Station med.

Får jeg mit eget værelse?

Ja, de børn og unge, der flytter ind hos os, får deres eget værelse. Inden du flytter ind, er der købt nye møbler – seng, bord, kommode , dyner etc.. Du er velkommen til at tage plakater, nips og dit eget musikanlæg eller Play Station med. Hvis du ikke har din egen telefone, har vi en du kan låne, så du kan komme i kontakt med familien derhjemme.

Hvor mange andre børn og unge bor her?

Der bor i alt 16-18 børn og unge hos os. Vi er delt op, så der bor 8 unge i hver afdeling eller "bo-gruppe". Derudover kommer der omkring otte børn hver dag, der går i skole sammen med jer.

Må jeg have min egen mobil? Må jeg gå på nettet? Må jeg ryge? Og gå til fester?

Ja, du må gerne have din egen mobil. Hvis ikke du har en mobil, kan du låne en telefon hos os, når du skal ringe.

Ja, du må gerne gå på nettet. Vi har trådløst Internet.

Nej, du må ikke ryge hos os. Det er ikke noget, vi har bestemt, men Holbæk Kommune har en rygepolitik, der forbyder rygning på alle kommunens arbejdspladser. Så hverken de unge eller de voksne ansatte må ryge hos os.

Fester.... Ligesom alle andre unge skal tale med deres forældre om, hvad de skal have lov til, skal unge hos os, også tale med os (og deres forældre) om, hvad de skal have lov til.Feedback

Sidst opdateret

24.02.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen