Spring til indhold

Hvad laver man på Undløse Skole-Behandlingshjem

Alle de børn og unge, der enten bor hos os eller går hos os om dagen, har nogle ting, der er svære for dem.

Hvad laver man på Undløse Skole-Behandlingshjem

Alle de børn og unge, der enten bor hos os eller går hos os om dagen, har nogle ting, der er svære for dem. Det kan være, at du har haft nogle meget dårlige oplevelser i skolen, dine forældre kan have nogle problemer, så de har svært ved at passe på dig, eller du har en diagnose, der har spændt ben for, at du kunne have et godt liv med venner, fritidsinteresser og familie.

Det kan vi hjælpe med at få styr på. Vi har også vores egen skole, hvor du kan gå, og hvor lærerne og pædagogerne er gode til at få dig til at have det rart, så du igen får lyst til at lære noget.

Hos os lærer du en masse

Vores pædagoger støtter dig med andre af de ting, der kan være svære - så du for eksempel ikke så let kommer i konflikt med kammeraterne eller dine forældre. Eller så du finder ud af, hvad du gerne vil lave i fritiden. Det er forskelligt fra barn eller ung til barn eller ung, hvad der er brug for.

Vi har også en psykolog, som de fleste at børnene og de unge er rigtigt glade for at tale med. Og en fysioterapeut, der finder ud af, om man kan have brug for at træne nogle særlige muskler eller at blive bedre til at spille bold sammen med andre.

Hvis du er en af dem, der skal bo hos os, vil du finde ud af, at vi også minder meget om et ganske almindeligt hjem, hvor vi spiser, hygger, går ture, tager på ferie og spiller fodbold sammen. Og hvor du har masser af mulighed for at få dine forældre på besøg og komme hjem i weekender og ferier.

Hvordan ser hverdagen ud?

Vi har lavet to skemaer for, hvordan en ganske almindelig dag hos os ser ud – afhængigt af, om du bor hos os eller er her i dagtimerne.

Hvad kan jeg lave i min fritid?

Her hos os har vi en masse ting, du kan lave. Udendørs har vi vores egen fodboldbane, motocrossbane og trampolin. Der er skov og masser af natur rundt om os. Vi har også værksted og ting, du kan lave indendørs.

Mange af de børn og unge, der bor hos os, går også i den lokale ungdomsklub eller til fodbold eller en anden fritidsaktivitet udenfor Undløse. Det hjælper vi dig gerne med at finde ud af.

Hvad skal jeg bruge min kontaktpædagog til?

Når du flytter ind, får du en pædagog, som er særligt meget "din". Vi kalder det en primærpædagog, som vil være behjælpelig med stort og småt. Det kunne være købe tøj, lave aftaler med dine forældre, hjælpe med at komme i gang med en fritidsaktivitet osv.

Kig med i nedenstående video, og få et godt indblik i hverdagen på skolehjemmetFeedback

Sidst opdateret

12.01.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen