Spring til indhold

Samarbejdet med os forældre

På Undløse Skole-Behandlingshjem arbejder pædagoger, lærere, psykolog og fysioterapeut sammen om at passe på og hjælpe de børn og unge, der bor og/eller går i skole hos os. Det gør vi bedst ved at inddrage jer forældre.

Samarbejdet med os forældre

På Undløse Skole-Behandlingshjem arbejder pædagoger, lærere, psykolog og fysioterapeut sammen om at passe på og hjælpe de børn og unge, der bor og/eller går i skole hos os. Det gør vi bedst ved at inddrage jer forældre og samarbejde med jer så meget som muligt. I er – sammen med kommunen - med til at formulere de mål, vi arbejder med ift. jeres barn. I er med til møderne med kommunen og til skole-hjem-samtalerne.

Forældre til de børn, der bor hos os, er med til alle de aftaler med tandlæge, læge etc., som I har mulighed for. Samtidig er der hver uge telefonisk kontakt mellem jeres barns primærpædagog og jer, hvor vi fortæller om, hvordan den seneste uge er gået, og hvor vi sammen kan "vende" de problemer, der måtte være. Vi kan også tale om et forestående hjemmebesøg, og I kan få et godt råd, hvis I har behov for det – eller fortælle os noget om jeres barn, som vi måske ikke vidste...

I er også velkomne på besøg hos os. Mange forældre kommer på en hverdag og bliver måske til aftensmad. Det aftaler I med en af de ansatte. Vi holder hen over året en række arrangementer, hvor I forældre er med.

Primærpædagog og kontaktlærer

Når jeres barn bliver indskrevet hos os, får det en primærpædagog og en kontaktlærer tilknyttet. Primærpædagogen hjælper jeres barn med stort og småt - det kan være at købe tøj eller hjælp til at komme i gang med en fritidsaktivitet osv. Det er også jeres barns primærpædagog, der ringer til jer en gang om ugen og taler om, hvordan det går, og har overblik over aftalerne mellem jer og jeres barn om ferier, weekendbesøg m.m. Kontaktlæreren samarbejder med jeres om jeres barns faglige udvikling og deltager i statusmøder og behandlingsmøder om jeres barn.

 Feedback

Sidst opdateret

24.02.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen