Spring til indhold

Hvem er Undløse Skole-Behandlingshjem?

Undløse Skole-Behandlingshjem er et kommunalt dag- og døgntilbud med egen skole.

Hvem er Undløse Skole-Behandlingshjem?

Vi står for neurooaffektiv tilgang, sund mad og aktiviteter uden for hjemmet.

Undløse Skole-Behandlingshjem er et kommunalt dag- og døgntilbud med egen skole. Vi modtager børn og unge mellem 6 og 18 år. Hovedparten af de børn og unge, der visiteres til os, kommer fra Holbæk Kommune, men vi modtager børn og unge fra hele landet.

Undløse Skole-Behandlingshjem har specialiseret sig i de mest udsatte børn og unge med omsorgssvigt, svære opvækstvilkår, forældre med misbrug samt psykiske lidelser. Med den neuroaffektive tilgang hjælper vi dem til at få bedre kontakt med sig selv og udvikle sig følelsesmæssigt, socialt, motorisk og intellektuelt. Vi bruger KRAP, kognitiv, ressourcefokuseret, anerkendende pædagogik, Theraplay og sansemotorisk træning.

Vi bor i en landsby uden for Holbæk med et godt lokalmiljø, skov, marker og masser af mulighed for praktisk arbejde i undervisningen. Vi spiser sundt, og alle børn, der bor hos os, deltager i mindst én aktivitet uden for hjemmet.


Undløse Skole-Behandlingshjem er en del af Holbæk Kommunes organisation og er placeret under fagområde ”Læring og trivsel”. Feedback

Sidst opdateret

08.06.2022

Ansvarlig redaktør

Pernille Haagensen